Anita brouwers - inspiratie kinderen & volwassenen

De vraag is niet waar je naar kijkt, maar wat je ziet...

Dit inzicht maakt dat je weer een heldere visie ontwikkelt. Op die manier verbetert de kwaliteit van ‘zijn’ in jouw leven. Meer rust en helderheid maar vooral meer vrijheid.

Kinderen, pubers en volwassenen

Iedereen is welkom

We bieden inspiratie van mensen van alle leeftijden, dit geldt dus voor pubers, volwassenen en kinderen. Aansluitend op de leeftijd wordt de coaching afgesteld.

Kinderen

Fantasie en creativiteit staan voorop als ik met kinderen werk. Zo kunnen ze zich op verschillende manieren uiten. Dit kan zijn door middel van schilderen, tekenen, muziek, beweging, kleien, rollenspel of visualisatie. Om zo weer (of meer) vreugde en plezier terug te brengen in het leven van het kind.

Pubers

We onderzoeken -ook met humor- wat er voorafgaat aan je emoties en overtuigingen: waarom voel je wat je voelt? Wat zijn gedachten? Ben je dat wat je denkt? Er ontstaat inzicht in je systeem van waarnemen en beleven. Hierdoor ontstaat er meer vrijheid in je hoofd en ruimte in je hart om te zijn wie je bent.

Volwassenen

Wat maakt dat de wereld of je leven soms zo complex lijkt? Alsof het leven minder stroomt en je meer keuzes maakt vanuit angst dan vanuit liefde? Alle pijn komt voort uit het feit dat we vergeten zijn wie we werkelijk zijn. Je zou bijna zeggen dat we een identiteitscrisis oplopen in de loop van ons leven.

Mijn werkwijze

Hoe werk ik?

Gelukkig zijn

Mensen over de hele wereld hebben dezelfde wens: GELUKKIG ZIJN. Dit is ook de grootste wens die we hebben voor onze kinderen, en andere mensen van wie we houden. Het is daarom vreemd dat we van alles leren, maar zo weinig weten over ons geluk. Is het iets wat je kunt krijgen? Moet verdienen? Of is het misschien in de toekomst te vinden?

Samen starten we een onderzoek naar dat wat jij bent. Of misschien beter nog: naar dat wat je niet bent. Zodat liefde, geluk en dankbaarheid als een natuurlijke aanwezigheid weer gevoeld worden. We vinden antwoorden op jouw persoonlijke vragen, dichterbij dan je kunt voorzien. Om je uiteindelijk te realiseren dat hetgeen je dacht kwijt te zijn, nooit meer gezocht hoeft te worden.

Ruimte maken

We ontdekken hoe je ‘ruimte’ maakt om je bewuster te worden van je denken, voelen en handelen. Dit stelt je in staat om die dingen veranderen in je leven die je beperken om te zijn wie je bent. Op die manier laat jij je weer leiden door helder denken, intuïtie en je innerlijke navigatiesysteem.

Met pubers en volwassenen zijn ga ik in gesprek in combinatie met wat kleine praktische opdrachten.

Met kinderen doe ik dit door gebruik te maken van hun creativiteit, en een aanpak die aansluit bij de belevingswereld van het individuele kind.

"Leer met aandacht in het moment te zijn en je gedachten en emoties te observeren zonder oordeel. Zo vind je balans en veerkracht in het leven."

Over Anita Brouwers

Mijn verhaal

Zolang ik me kan me kan herinneren zoek ik naar de waarheid achter het leven, de wereld en onze menselijke ervaring. Dit heeft geleid tot een prachtige zoektocht met behulp van studies door de jaren heen. Het heerlijke werk dat hier uit voortvloeide mag ik nu al 15 jaar doen.

Van mythologie, filosofie, psychologie, de universele wetten, een cursus in wonderen tot non-dualiteit. Met behulp van deze kennis én levenservaring heb ik een liefdevolle, heldere en praktische weg gevonden om jouw persoonlijke ontdekkingstocht te begeleiden. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd non-duale coach.

Zo ontdekken we een onbewust mechanisme als overlevingsstrategie. Deze ligt vaak ten grondslag aan depressie of burn-out maar ook aan het vastlopen in je werk of relatie. Dit inzicht maakt dat je weer een heldere visie ontwikkelt. Op die manier verbetert de kwaliteit van ‘zijn’ in jouw leven. Meer rust en helderheid maar vooral meer vrijheid.

Wat zeggen anderen?

Lees hoe andere het ervaren hebben

Je hebt samen met mij de tijd genomen om te ontdekken wie ik ben. Door telkens te voldoen aan verwachttngen van anderen was ik dat vergeten. Ik ben heel blij met jou!

Loes

Anita is als balsem voor mijn ziel. Ze geeft je een ‘diepere’ kijk op het leven.Ben erg gelukkig en neem het leven zoals het komt. Dank!!

Sandra

Ik kom graag bij Anita. Soms wat vaker en dan weer voor ‘onderhoud’. Afhankelijk van wat ik voor mijn gevoel nodig heb. Maar altijd ga ik ‘lichter’ weer naar huis.

Nicole

Super waardevolle gesprekken gehad! Enorm betrokken. Een fijne coach die ervoor heeft gezorgd dat ikzelf verandering teweeg bracht. Mede dankzij haar kijk en spiegel die ze voor je houdt.

Louise

Extra steuntje in de rug. Soms heb je meer begeleiding nodig, omdat je moeite hebt met loslaten. beter leert begrijpen. Hierdoor kan je liefdevoller naar jezelf kijken ❤️

Hilde

Everything is alright in the end. If it's not alright then it's not the end.

Tarieven

 • Gespreksduur

  Gesprekken zijn standaard 45 minuten, tenzij anders vermeld. Het kan zo zijn dat de gesprekken iets uitlopen afhankelijk van de situatie.

 • Strippenkaart

  Ik werk met strippenkaarten van vier keer . Voor kinderen is er na vier strippen de mogelijkheid voor een oudergesprekje: hoe gaat het? En is er een vervolg nodig?

 • Combikaart

  Er zijn ook gecombineerde strippenkaarten voor ouders en kind. In de praktijk is gebleken dat ouders het prettig vinden om ook enkele malen te komen. Inzichten in jezelf is een goede hulp bij het opvoeden.

 • Afspraak maken?

  Vul het contactformulier in, neem direct contact op via anitabrouwers@live.nl, of app me direct op +31612169757.

 • Kennismakingsgesprek €70,-
 • Volwassenen €350,-

  4 gesprekken

 • Kinderkaart €400,-

  4 gesprekken met kind + 1 gesprek ouders

 • Familiekaart €380,-

  4 gesprekken

 • Relatie €410,-

  2 keer individueel & 2 keer samen

 • Zakelijk tarief €410,-

  4 gesprekken

 • Losse sessie zakelijk €120,-
 • Herhalingsgesprek €90,-
 • Intake studenten €45,-
 • Sessie studenten €60,-

Blog

Lees onze blog hieronder

Positiviteit en verbinding

De Rit van Anna Inspiratie voor kinderen en volwassenen I.K.&V. Zo heet mijn praktijk ooit vroeg ik een vriendin wat doe ik...

Vleugels

Eén van onze dochters werkt in Amsterdam bij een fairtrade organisatie die sieraden verkoopt. Elk sieraad heeft zo zijn eige verhaal over...

De wijsheid van kinderen

Wat heerlijk om ook met kinderen te werken, je kan allerlei creatieve dingen doen. Of er gewoon op uittrekken om een wandeling...

Scroll naar boven