Recensies

Rated 5 out of 5
18 november 2022

Door Anita ben ik bewuster geworden van mijn eigen gedrag en waar dit vandaan komt. Ook geeft ze mij een andere kijk op het leven, liefdevoller. Als ik bij Anita ben geweest ga ik altijd met nieuwe inzichten naar huis. Bij haar voel ik me ontzettend welkom en ik ben erg dankbaar dat ik haar heb leren kennen!

Marieke
Rated 5 out of 5
16 november 2022

Bij Anita kwam ik snel tot de kern en kreeg ik beter inzicht in mijn relatie. Zoals … hoe reageer ik en hoe komt dat over bij mijn man? En andersom natuurlijk. Mijn man en ik kunnen er nu zelfs samen om lachen. Dankzij Anita is de situatie luchtiger geworden. Wat een verademing!

Willeke
Rated 5 out of 5
16 november 2022

De gesprekken met Anita geven mij altijd weer andere inzichten, bij haar heb ik het gevoel dat ik alles kwijt kan en alles goed is. Wat een ontzettende warme en lieve vrouw. Bij Anita voelde ik mij meteen thuis!

Merle
Rated 5 out of 5
16 november 2022

Extra steuntje in de rug. Soms heb je meer begeleiding nodig, omdat je moeite hebt met loslaten. beter leert begrijpen. Hierdoor kan je liefdevoller naar jezelf kijken ❤️

Hilde
Rated 5 out of 5
15 november 2022

Anita is een hele fijne coach en prachtig mens. Wanneer ik met haar in gesprek ben voel ik me gezien en gehoord. Zij weet de juiste vragen te stellen en kleine oefeningen met je te doen waardoor je tot een eigen inzicht en antwoord komt. Haar intuïtieve vermogen laat haar niet in de steek: alles komt precies op het juiste moment op tafel.
Na een coachingsessie ga ik altijd met meer inzicht en innerlijk rust de deur uit.
Heerlijk ook hoeveel vertrouwen zij uitstraalt en dat doorgeeft aan de coachee!
Dankjewel Anita voor onze sessies samen.

Anne
Rated 5 out of 5
15 november 2022

Na een gesprek met Anita voel ik me altijd een stukje lichter. Ze heeft de gave om je met een nieuwe bril naar jezelf en de werkelijkheid te laten kijken. Anita onderzoekt samen met jou wat er waar is van je gedachten en hoe je dingen vanuit een liefdevolle plek kunt beschouwen. Zo ontwikkel je een mildere blik op jezelf, de wereld, en de mensen om je heen. Het voelt alsof je leven weer gaat stromen en je kan dingen makkelijker relativeren. Dat doet ze allemaal met een flinke dosis humor en met heel veel liefde en compassie. En dat voel je! Ik heb waardevolle lessen geleerd die ik de rest van mijn leven kan blijven toepassen.

Marleen
Rated 5 out of 5
15 november 2022

Anita helpt mij bij mijn stukje verborgen ik. Doordat Anita zo’n warm en liefdevol persoon is durf ik dit bij haar wel te laten zien. Durf ik even echt mezelf te zijn.
Door de gesprekken met Anita leer ik mezelf nog beter kennen en waarderen waardoor ik ook bij andere mensen de Florien kan zijn die ik eigenlijk ben.
Dankjewel, lieve Anita.

Florien
Rated 5 out of 5
15 november 2022

Anita wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen, als het af en toe een war boel in mijn hoofd is kan jij er altijd weer voor zorgen mij de juiste tools te geven om alles weer te kunnen relativeren wat mij dan die positieve energie weer geeft wat ik af en toe nodig heb. Bij jou loop ik eigenlijk altijd weer met een glimlach de deur uit .
Dankjewel voor wie je bent.

Leonie
Rated 5 out of 5
17 september 2022

Bij binnenkomst voel je je direct thuis bij Anita. Zij heeft mij inzichten gegeven waardoor ik weer op een liefdevolle manier naar mezelf ben gaan kijken. Een lange periode na de gesprekken geven de gemaakte aantekeningen mij nog steeds nieuwe inzichten en kracht.

Maartje
Rated 5 out of 5
18 maart 2022

Altijd een liefdevolle ontvangst, je luistert, vraagt door en stelt open vragen.
Je begreep precies hoe ik mij voelde, terwijl ik mijzelf soms niet begreep.
Je heb mij geleerd om uit mijn overlevingsstrategie te komen, wat mij meer rust en inzicht heeft gegeven.
Dank daarvoor!

Ryan
Rated 5 out of 5
14 oktober 2021

Na ieder gesprek met Anita vertrek ik blij en voel me zoveel lichter. Vol zin om aan de slag te gaan met nieuwe inzichten. Anita, empathisch, warm, hartelijk, creatief, spiritueel, ondersteunend, liefdevol, kortom een prachtig mens!

Jet
Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Ik heb Anita leren kennen als een hele lieve en begripvolle vrouw met passie voor haar vak. Ik kan iedereen aanraden eens met haar in gesprek te gaan om tot waardevolle inzichten te komen!

Robin
Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Anita is een hele lieve vrouw die je goed kan helpen om dingen anders te zien en te relativeren.
Ik ben Anita zo dankbaar dat ze mij heeft geholpen in een moeilijke fase in mijn leven! Ik ben er nu zoveel sterker uit gekomen!

Marloes
Rated 5 out of 5
9 oktober 2021

Hele prettige gesprekken gehad waarbij ik veel nieuwe inzichten heb gekregen en de kern op heb kunnen lossen. Blij dat ik je heb gevonden en bij je terecht kan.

Annemiek
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Super waardevolle gesprekken gehad! Enorm betrokken. Een fijne coach die ervoor heeft gezorgd dat ikzelf verandering teweeg bracht. Mede dankzij haar kijk en spiegel die ze voor je houdt.

Louise
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Anita biedt een veilige plek om open en diepe gesprekken te voeren waardoor ik tot allerlei inzichten ben gekomen. Ik weet niet meer wat ik zonder haar moet!

Demi
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Ik kom graag bij Anita. Soms wat vaker en dan weer voor ‘onderhoud’. Afhankelijk van wat ik voor mijn gevoel nodig heb. Maar altijd ga ik ‘lichter’ weer naar huis.

Nicole
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Anita is als balsem voor mijn ziel.
Ze geeft je een ‘diepere’ kijk op het leven.Ben erg gelukkig en neem het leven zoals het komt.
Dank!!

Sandra
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Ongemerkt werkt mijn dochter aan de ‘druktemaker’ in haar hoofd.
Door de bijzonder prettige wijze waarop Anita met mijn dochter te werk gaat, ervaart mijn dochter haar broodnodige hulp niet als therapie. Ze ervaart het als ontspanning en een moment van rust en bezinning. Ze gaat met plezier naar Anita. Zoals ze zelf zegt; even mijn hoofd op orde brengen.

Judith
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Je hebt samen met mij de tijd genomen om te ontdekken wie ik ben. Door telkens te voldoen aan verwachttngen van anderen was ik dat vergeten. Ik ben heel blij met jou!

Loes
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Dit traject heeft veel voor mij betekend. Ik zit nu heel goed in m’n vel. Ik heb geleerd dat sommige angsten nooit helemaal weg gaan maar ik kan wel mee omgaan.

Joy
Rated 5 out of 5
28 september 2021

De problemen die ik had waren met mijzelf en mijn vriendin en kinderen.n Door dit traject heb ik een beter zelfbeeld, kan ik meer geluk bij mezelf vinden. Wat het ook heeft betekend is dat er meer connectie is tussen mij en mijn vriendin en de kinderen.

Klaas
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Ik wil je graag bedanken voor onze fijne gesprekken. Ik heb er erg van genoten, ook al was het soms confronterend. Uiteindelijk kom ik steeds dichter bij mezelf en dat heb ik voor een groot deel aan jou te danken.

Anne
Rated 5 out of 5
28 september 2021

Er gaat een wereld voor me open. Ik voel me een stuk vrijer.

Lex